Afspraak maken

1. Kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl

Heeft u al bekeken op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Niet in alle gevallen is een afspraak met de huisarts.

 Thuisarts.nl Moet ik naar de dokter?

2. Online afspraak inplannen

Het maken van een afspraak via Mijngezondheid.net is mogelijk. Bij coronagerelateerde klachten vragen wij u geen online afspraak in plannen maar telefonisch contact op te nemen met de assistente.

3. Afspraak met de huisarts

Twijfelt u over de ernst van uw klacht: neem dan telefonisch contact met ons op. Bij medische spoed: kies via het keuzemenu doorkiesnummer 1. Bel in het geval van levensbedreigende situaties altijd 112 .

Voor het maken van afspraken vragen wij u te bellen tussen 08.00 en 10.30 uur.

Spreekuur op afspraak
Voor het spreekuur moet u vooraf een afspraak maken.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente u vragen naar de reden van uw contact. Ze is goed voorbereid en doet dat om zo goed mogelijk de aard en spoedeisendheid van uw klacht in te schatten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om zorgvuldig met uw informatie om te gaan. Het is en blijft ons streven u dezelfde dag een afspraak te geven. Natuurlijk kunt u afspraken in de toekomst ook plannen.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Telefonisch spreekuur
Voor uitslagen kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente tussen 13.00 en 13.30 uur. Heeft u een vraag waarvoor u de huisarts persoonlijk wilt spreken, dan kunt u dit aangeven bij de assistente.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente schat samen met u en de huisarts in of een huisbezoek wordt afgelegd. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.